The Signal From Tölva CD Key code kopen

The Signal From Tölva is een eenpersoons schietspel dat zich afspeelt in een spookachtige futuristische wereld. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Big Robot Ltd. De release van The Signal From Tölva vond plaats op 10 april 2017.

In het spel zal je de handgetekende omgeving van de futuristische stad Tölva moeten verkennen om wapens te vinden en samen met robots vechten. Met de robots aan je zijde zal je op zoek moeten gaan naar de bron van het mysterieuze signaal van deze stad. De informatie die je tijdens je zoektocht vind zal het lot van de wereld kunnen bepalen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Signal From Tölva tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Signal From Tölva op Keysforgames.nl