The Shapeshifting Detective CD Key code kopen

The Shapeshifting Detective is een bovennatuurlijk-noir moordmysterie FMV-spel waarin je speelt als een detective die kan transformeren naar andere personages, waardoor je geheime gesprekken en privé-ontmoetingen kunt ontgrendelen.

De game biedt meer dan 1600 full HD videoreacties, een eenvoudige vragende interface met een unieke ‘delete’-monteur en een willekeurig gekozen moordenaar aan het begin van het spel. Ontwikkeld door de wereld Record-brekende makers van “The Infectious Madness of Doctor Dekker” .

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Shapeshifting Detective tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Shapeshifting Detective op Keysforgames.nl