The Room VR A Dark Matter CD Key code kopen

The Room VR A Dark Matter is een spel ontwikkeld door FireProof Studios. Sinds 26 maart 2020 kan dit spel worden gespeeld. Het is beschikbaar voor Windows, PlayStation 4 en Oculus Quest. Dit spel valt onder het genre puzzelgame maar is ook een avonturenspel. Dit spel is een vervolg op het originele game The Room.

Dit spel gaat terug naar het jaar 1908 in Londen. Een belangrijke Egyptische archeoloog wordt vermist en een groot politieonderzoek wordt op touw gezet. De bedoeling is om de locaties en aanwijzingen grondig te onderzoeken. Ontrafel mysteries en merk het verschil op tussen realiteit en schijn! Dit spel is ideaal om te spelen in een VR room. Dit spel geeft een unieke en ultieme VR ervaring! Verschillende levels zijn er in dit spel om te spelen waardoor het zeker niet gauw saai wordt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Room VR A Dark Matter tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Room VR A Dark Matter op Keysforgames.nl