THE QUIET MAN CD Key code kopen

The Quiet Man is een avontuurlijke actie game die is ontwikkeld door Square Enix en Human Head Studios.

The Quiet Man verteld het verhaal via een filmachtige ervaring.

Je stapt in de schoenen van het dove hoofdpersonage Dane, en je vecht je een weg door een ‘geluidloze wereld’ om de belangrijkste redenen te achterhalen waarom een zangeres door een gemaskerde man wordt ontvoerd.

Speel in een adrenaline-opwekkende, filmachtige setting die in een enkele sessie kan worden uitgespeeld.

Topkenmerken

– Ervaar de ‘geluidloze wereld waar je als speler instapt
.Niet alleen in de schoenen van Dane maar je ervaart de wereld ook echt zoals Dane.
De Geluidseffecten van de wereld waarin de hoofdrolspeelster leeft, bestaat uit geluidloze en doffe effecten, jij als speler maakt je eigen beleving terwijl de zoektocht naar de gemaskerde man zich verder ontvouwt.

– Opwindende gevechten
Ervaar de snelle gevechten die je een adrenalinestoot geven, geregiseerd door Tatsuro Koike, beroemd van de succesvolle Yakuza-franchise.
Op het eerste gezicht ziet het er eenvoudig uit, maar met geweldadige combos, is het geavanceerde gevechtssysteem zeer gemakkelijk te besturen zoals je gewend bent van oude actiespellen, maar het biedt genoeg variatie en opwinding tijdens gevechten.

Er zijn heel erg veel gevechtsbewegingen, van stoot en trap combos, tot het worstelen en het wegsmijten van vijanden.
Geef je tegenstanders een goed pak slaag of ram ze tegen objecten in de omgeving om je grove aanvallen op los te laten.
Verdedig jezelf door verschillende ontwijkbewegingen in een fractie van een seconde die kunnen resulteren in een overwinning of tegenaanvallen van je tegenstander.

– De lijnen vervagen tussen live-actie en gameplay
Naast de live-actie van hoge productiekwaliteit brengt The Quiet Man uiterst geavanceerde computergegenereerde effect, en gezichtsanimaties die zijn gecreëerd in samenwerking met 3Lateral, Cubic Motion en Human Head Studios, om de prachtige visuele getrouwheid, krachtige emoties zoals woede, geluk of pijn op een natuurlijke manier weer te geven.
Alles met mooie overgangen tussen live-actie en daadwerkelijke gameplay.