The Pedestrian CD Key code kopen

The Pedestrian een een 2.5D side scrolling puzzle platformer game. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Skookum Arts.

Jij bent de voetganger en je moet door vindingrijk te zijn je weg zien te vinden in de game. Je kunt door verkeersborden te richten en te draaien een route uitstippelen en nieuwe verbindingen tussen platformen maken. Je komt van alles tegen op je voettocht. Tijdens de game moet je puzzels oplossen. Om deze op te lossen, moet je steeds nieuwe paden maken en van platform naar platform gaan. Je lost de puzzels steeds in een andere omgeving wat de game aantrekkelijk houdt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Pedestrian tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Pedestrian op Keysforgames.nl