The Metronomicon CD Key code kopen

Vechten maar!

Beginnend met een groep van vier karakters, reis je door een campagnemodus waarin je ritmisch je tegenstanders verslaat en je snel wordt vergezeld door andere reizigers. Zodra je groep groter wordt, zul je moeten beslissen met wie je elk gevecht aangaat, en dit zal afhangen van wie je tegen bent en de tactiek die je kiest. Je kunt met een paar harde hitters op de aanval gaan, maar tenzij je op je gemak speelt, wil je waarschijnlijk een meer uitgebalanceerde groep om deel te nemen aan het gevecht – misschien een slot reserveren voor een genezer.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Metronomicon tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Metronomicon op Keysforgames.nl