The Mercury Man Key Kopen. The Mercury Man Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Mercury Man key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Mercury Man rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 05-12-2023 voor een The Mercury Man sleutel in Nederland is € 5.99

The Mercury Man is een actiespel met enkele avontuurlijke elementen. Het spel is ontwikkeld en gepubliceerd door Mehsoft.

In 2310 wordt een manier ontdekt om dodelijke ziektes te genezen door bloed te vervangen door kwik. Het aantal gewone mensen dat ongeneeslijke ziektes oploopt wordt echter steeds groter. Al snel wordt duidelijk dat het gevaarlijk is om in de buurt te zijn van “mercuries”. De regering verbied kwikoperaties en mensen die de operatie reeds hebben ondergaan worden opgespoord en naar mars gestuurd. Mars wordt verdeeld in een zone voor rijken en een zone voor armen. Gebrek aan normale lucht leidt ertoe dat mensen in de arme zone muteren in monsters. Op aarde wordt nog steeds gejaagd op “mercuries”. Jij bent zo’n jager.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Mercury Man tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Mercury Man op Keysforgames.nl