The Lord of the Rings Gollum Key Kopen. The Lord of the Rings Gollum Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Lord of the Rings Gollum key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Lord of the Rings Gollum rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een The Lord of the Rings Gollum sleutel in Nederland is € 8.63

The Lord of the Rings Gollum is een game uitgegeven op 1 september 2022 door Daedalic Entertainment, Nacon. Iedereen is wel bekend met de beroemde karakter uit de Lord of the Rings en nu heeft dit populaire karakter ook zijn eigen game gekregen. Ga mee op een gevaarlijke reis en speel Gollem. Zijn reis kent natuurlijk maar één belangrijk doel en dat is het najagen van de ring. Gollem is vrij sluw, maar met zijn gespleten persoonlijkheid heeft hij ook de neiging erdoor verscheurd te raken. Jij in je eentje bestuurt allebei de ego´s.

Het spel

Gollem is behendig en wendbaar, maar ook sluw en listig. Gollem heeft een groot verlangen om de Ring weer in handen te krijgen. Hij is het verloren en hij ziet het als zijn schat, dus hij moet het kosten wat kost weer terug zien te krijgen. Met maar één doel voor ogen is Gollem misschien wel een van de fascinerendste personages uit de Lord of the Rings.

Gollem kent een rijke geschiedenis en heeft veel fascinerende dingen gezien en overleefd waar anderen alleen maar van zouden kunnen dromen om het te overleven. Hij wordt verscheurd door zijn twee persoonlijkheden en zo kan hij aan de ene kant zowel wreed en slecht zijn, als sociaal en voorzichtig. Sméagol, zijn persoonlijkheid wanneer hij sociaal en voorzichtig en zelfs aardig is, kan er dan eentje zijn waardoor mensen medelijden met hem krijgen.

In de boeken van Tolkien, de schrijver van de Lord of the Rings, wordt de reis van Gollem nog niet zo in detail verteld als in deze game. Je maakt hem mee als slaag in de Zwarte Toren, en je gaat met hem mee wanneer hij verblijft bij de Elfen van het Demesterwold. Ontwikkel je sluipvaardigheden en behendigheid en behaal overwinningen op je reis.