THE LONGING Key Kopen. THE LONGING Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over THE LONGING

Vergelijk prijzen en koop THE LONGING key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key THE LONGING rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

THE LONGING is een avontuurlijke puzzel video game dat is gemaakt door Studio Seufz en is gepubliceerd door Application Systems Heidelberg.

Je hebt de taak gekregen om 400 dagen te wachten in afwachting van de ontwaking van jouw koning. Aangezien je toch niet veel te doen hebt, is je enige optie om de geheimen van de mysterieuze grot te ontdekken waarin je vast zit. Door middel van allerlei interessante puzzels op te lossen kom je steeds meer te weten over de grot en kom je dichterbij de lang verwachte ontwaking van jouw machtige koning…

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download THE LONGING tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel THE LONGING op Keysforgames.nl