The Longest Five Minutes CD Key code kopen

 
The Longest Five Minutes is een avontuurlijke, rollenspel video game voor de Nintendo Switch en is gepubliceerd door NIS America. De held van dit spel neemt het op tegen het kwade zelf, de Demon King, maar verliest opeens alle herinneringen aan zijn avontuur. Zo weet hij niet meer wat zijn sterke aanvallen zijn, wat de naam van zijn woonplaats of zelfs wat de reden is dat hij de Demon King moet verslaan. In slechts vijf minuten kan de Demon King het gevecht winnen en de wereld overnemen, dus is het aan jou de taak om hem tegen te houden!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Longest Five Minutes tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Longest Five Minutes op Keysforgames.nl