The Long Dark Key Kopen. The Long Dark Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Long Dark

Vergelijk prijzen en koop The Long Dark key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Long Dark rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Puur natuur

Naarmate The Long Dark na jaren in vroege toegang tevoorschijn komt, introduceert het de eerste twee hoofdstukken in een vijfdelig verhaal, genaamd Wintermute. De veeleisende overlevingsmechanica van het spel kan goed passen bij het verhaal van een vliegtuigcrash-overlevende die vastzit in de Canadese wildernis van Great Bear, maar het is te vroeg om te zeggen of Wintermute’s verhaal uiteindelijk loont. Het is echter duidelijk een rotsvaste start, waardoor de meer open sandbox-modus de beste reden is om vandaag in The Long Dark te springen.

Speciale features

  • In Episode One: “Do Not Go Gentle”, worden bushpiloot Will Mackenzie (speler karakter) en Dr. Astrid Greenwood gescheiden nadat hun vliegtuig diep in de Noord-Canadese wildernis neerstort in de nasleep van een mysterieuze lichtflits in de lucht. Worstelend om te overleven terwijl hij wanhopig op zoek is naar Astrid, komt Mackenzie het kleine stadje Milton tegen, waar hij de omvang van deze stille apocalyps begint te begrijpen.
  • In Aflevering Twee: “Luminance Fuga”, Mackenzie’s zoektocht naar Astrid neemt hem dieper mee in de wilde winterwildernis. Een mysterieuze trapper is wellicht de sleutel tot het vinden van Astrid, maar kan hij worden vertrouwd?
  • De eerste twee afleveringen van WINTERMUTE vertegenwoordigen ongeveer 15 uur aan gameplay. De afleveringen Three to Five zijn inbegrepen in de prijs van het spel en worden gratis ontgrendeld wanneer ze worden uitgebracht.
  • Met uitvoeringen van Jennifer Hale, Mark Meer, David Hayter en Elias Toufexis (Episode Three), en de muziek van Cris Velasco.