The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 3 CD Key code kopen

The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 3 is een avonturenverhaal. De ontwikkelaar is Nihon Falcom, Engine Software BV, PH3 GmbH en de uitgever is NIS America.

Dit is het jaar 1204 van de Septische kalender. Een jonge man genaamd Rean Schwarzer gaat op weg naar zijn eerste dag op de Thors Military Academy, de meest prestigieuze academie in het Erebonian Empire. Met zijn nieuwe klasgenoten in klasse VII zal hij onbreekbare banden smeden, enorme obstakels overwinnen en zijn plek in de wereld vinden. Dit derde deel van de avonturen van Rean Schwarzer, die instructeur werd op de Thors Branch Campus, speelt anderhalf jaar na de burgeroorlog van Erebonia en vertelt de avonturen van de nieuwe Klasse VII.

Ontdek The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 3 en beleef het avontuur!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 3 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 3 op Keysforgames.nl