The Legend of Heroes Trails in the Sky Key Kopen. The Legend of Heroes Trails in the Sky Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Legend of Heroes Trails in the Sky

Vergelijk prijzen en koop The Legend of Heroes Trails in the Sky key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Legend of Heroes Trails in the Sky rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Getalenteerd

Enter, the bracers: een organisatie die is opgericht om zowel als politie- en tussenpersoon te fungeren, met boven alles de vrede en veiligheid van de landen die onder hun jurisdictie vallen. Wanneer een burger hulp nodig heeft, kan hij of zij een verzoek indienen bij het plaatselijke Bracer-gilde – en of het nu gaat om het uitroeien van het monster, misdaadpreventie of zelfs vredesonderhandelingen tussen strijdende landen, de spaarders doen er alles aan om de zaak op te lossen schoon en efficiënt.
Sommige zaken vragen echter om een zachtere toets dan andere. Wanneer een orbalship met een legendarische “S-rank” -bracer genaamd Cassius Bright plotseling verdwijnt, moeten de bracer’s dochter, Estelle, en de adoptieve zoon, Joshua, hun krachten bundelen op zoek naar hem over het hele Koninkrijk van Liberl.
Geprezen als een van de grootste, langste en meest zorgvuldig gedetailleerde turn-based JRPG-series aller tijden, zet dit eerste hoofdstuk in de lopende Trails-saga het podium voor wat snel de meest populaire en best verkopende franchisenemer van Ys-ontwikkelaar Nihon Falcom wordt in hun hele 30+ jaar geschiedenis.

Mensen, plaatsen, ideeën, gebeurtenissen introduceren en die rivaliteit in complexiteit bezitten, die van zelfs de meest hoog aangeschreven fantasyheldendichten in de literatuur, de zorg en aandacht die wordt gegeven aan elke NPC, locatie en historische in-game-gebeurtenis, is wat The Legend doet ontstaan of Heroes: Trails in the Sky, los van zijn tijdgenoten. Doe mee met Estelle, Joshua, Scherazard, Olivier en de rest van de cast als ze de geheime onderbuik van Liberl ontdekken in hun eerste 50+ uur lange meesterwerk en zien waar Japanse gamers al meer dan tien jaar lang over jubelen.

Speciale features

  • De originele versie van het eerste hoofdstuk in deze historische serie, met strategisch turn-based gevecht met een ongeëvenaarde aanpassing.
  • Meer dan 50 uur aan gameplay, met talloze side-quests, collectibles en geheimen om herhaling aan te moedigen.
  • Een uitgestrekte wereld waar elke NPC een naam en een persoonlijkheid heeft, elke stad zijn eigen unieke politiek en economische belangen heeft, en geen enkel detail is ooit triviaal.
  • Ondersteuning voor een breed scala aan resoluties op volledig scherm en breedbeeld, inclusief true 1080p HD.