The Last Spell Key Kopen. The Last Spell Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Last Spell

Vergelijk prijzen en koop The Last Spell key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Last Spell rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Vind je het leuk om tower defense games te spelen? Hoe zit het met echt moeilijke? Als je op beide vragen ja hebt geantwoord, kunt je het “The Last Spell” leuk vinden. Ik zal hieraan toevoegen dat het spel een beetje een leercurve heeft en complexer is dan de typische titel. Meestal omdat het ook een tactische RPG is over het overleven van ondode hordes.

Moeilijkheid

Runs in het “The Last Spell” beginnen met het kiezen van een locatie, gevolgd door jouw moeilijkheid. Er is de standaardmodus en de gemakkelijkere, maar de game doet er alles aan om de standaard te doen. Ik zou echter willen voorstellen om de makkelijke te doen voor je eerste of twee runs, al was het maar om je lang genoeg in leven te laten blijven om je te oriënteren. Het uitgangspunt is eenvoudig. Je hebt drie helden: Een krijger, een ranger en een bedevaart, en ze beschermen een nederzetting. Er is een plek in het centrum die intact moet blijven. Als het valt, doet dat ook de regeling. Ondertussen zullen de ondoden alle vestingwerken op hun manier aanvallen.

Hoe zit het met de tweede tot de laatste spreuk?

De ranger is mijn favoriet van de drie helden, omdat hun aanvallen in één keer tegen 6-7 tegenstanders kunnen uitlokken. Natuurlijk hebben deze talenten mana nodig, en als je ranger opraakt, moet je je toevlucht nemen tot schade aan één doel. De bedevaart legt niet zoveel nadruk op aanvallen, maar de magische raketspreuk is daar zeer gunstig voor, zodat je binnen een bereik van maximaal vier keer een doelwit kunt slaan. Als je het door de nacht maakt, staat de dagfase je toe om jouw karakters op te trekken, werknemers in te huren om jouw vestingwerken te versterken, en te winkelen.