The Land of Pain CD Key code kopen

The Land of Pain is een avontuurlijk horrorspel waarin zich duistere dingen in het bos afspelen. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Alessandro Guzzo. De release van The Land of Pain vond plaats op 13 september 2017.

In het bos zal je moeten leren overleven en het verontrustende kwaad zien af te weren. Je bent niet gewapend, jouw enige middel om te overleven is rennen zo hard je kunt en je verschuilen in de omgeving om je heen. Vlucht voor de vijanden die je n het bos achtervolgen, los puzzels op en ontrafel de oude mysteries die het bos met zich meebrengt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Land of Pain tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Land of Pain op Keysforgames.nl