The Guild 3 Key Kopen. The Guild 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Guild 3

Vergelijk prijzen en koop The Guild 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Guild 3 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Guild 3 is een simulatie spel. De game werd ontwikkeld door GolemLambs en op 26 september 2017 uitgegeven door THQ Nordic. Het verhaal van The Guild 3 speelt zich af in het jaar 1400 in Midden-Europa. Doorheen het spel moet je een familiegeneratie opbouwen die standhoudt. Het spel vergt strategisch inzicht en denkvermogen om te kunnen winnen. Je moet een economisch systeem opzetten en een samenleving opbouwen waarbij iedereen in harmonie kan samenleven.

Technische vereisten en extra’s

The Guild 3 kreeg na de lancering heel wat negatieve commentaren. Op gameplatform Steam, waar de game te verkrijgen is, is maar liefst 26 percent ontevreden en is van 51 procent de mening verdeeld. De game werd gebouwd met een Engelse en Duitse interface en kan dus ook in deze talen gespeeld worden. Technisch vraagt het spel haast niets want met een Windows 7 en 5 GB vrij geheugen kunt u deze game al installeren en spelen. Dit is een grote tegenstelling tot andere soortgelijke games waar al snel twintig GB en meer nodig is. Bovendien gaan veel negatieve commentaren over de graphics van de game. Naar onze idee moet ieder voor zichzelf uitmaken wat hij of zij van de game vindt, maar in elk geval is ze verkrijgbaar via Steam. Veel spelplezier toegewenst dus.