The Gardens Between CD Key code kopen

The Gardens Between is een avontuurlijke puzzlegame met interactieve mogelijkhgeden. De game is ontwikkeld en uitgebracht door The Voxel Agents.

De diverse levels spelen zich af op een eiland waarbij de twee hoofdpersonen puzzels moeten oplossen. Hierdoor openen ze deuren en kunnen de uitgang te bereiken. De puzzels zijn zeer afwisselend en geven steeds iets meer vrij over het verhaal van de game. In de gamewereld is de tijd vloeibaar en zijn oorzaak en gevolg met elkaar verweven. De betekenis van hun vriendschap en hun herinneringen spelen hierin een hoofdrol.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Gardens Between tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Gardens Between op Keysforgames.nl