The Frostrune CD Key code kopen

Evenwichtig

the Frostrune is een adembenemend mooi first-person puzzelavontuur dat opvallende handgeschilderde kunst gebruikt om zijn kleine stukje Noorse geschiedenis tot leven te brengen. Gelegen in een dorp voor de kust van Noorwegen in het jaar 965, werd The Frostrune met liefde gemaakt door ontwikkelaar Grimnir om ‘zo historisch nauwkeurig mogelijk’ te zijn, waarbij hij in die tijd details uit het Noordse leven en de cultuur combineerde met een voice-over dialoog in het Oudnoors creëer een sfeervolle deuropening naar het verleden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Frostrune tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Frostrune op Keysforgames.nl