The Free Ones CD Key code kopen

In dit spel speelt Theo de hoofdrol. Je vliegt met hem door een geweldig verhaal. Theo is een gevangene in de slavenmijnen. Op een mooie dag weet hij te ontsnappen en ontmoet hij Lana en een stel vluchtelingen. Zij zullen ervoor zorgen dat Theo het eiland kan verlaten.

In dit spel kan alles!
Je kan vliegen met een hengel, je slaagt een pad door afgronden en gebergte. Er zijn houten platformen, kratten en karren, treinen, watervallen en er drijft van alles in de rivieren.
Je kan alle voorwerpen en hulpmiddelen gebruiken om jezelf steeds verder te brengen naar een volgend level.

The Free Ones is een speels en leuk spel met veel uitdagingen. Observeer goed jouw omgeving zodat je het kan gebruiken in je eigen voordeel.
Een goede portie gezond verstand is zeker mooi meegenomen in dit spel!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Free Ones tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Free Ones op Keysforgames.nl