The Forest Key Kopen. The Forest Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop The Forest key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Forest rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 24-01-2022 voor een The Forest sleutel in Nederland is € 15.29

Als de enige overlevende van een passagierscrash crash, bevindt je je in een mysterieus bos dat vecht om in leven te blijven tegen een samenleving van kannibalistische mutanten. Bouw, verken en overleef in deze angstaanjagende first-person survival horrorsimulator.

Betreed een levende, ademende wereld, waar elke boom en plant kan worden gekapt. Ondergronds onderzoek een uitgebreid netwerk van grotten en ondergrondse meren.

Haal je overlevingsinstincten boven

Hak bomen kapot om een ​​kamp te bouwen, of start een vuur om warm te blijven. Jaag voor voedsel er voor te zorgen dat u niet uitgehongerd geraakt. Bouw een kleine schuilplaats of een groot fort aan de oceaan. Leg vallen en verdedigingen om een ​​veilige omgeving te creëren en behouden. Verken en bouw gedurende de dag, wanneer het licht is en verdedig je basis ’s nachts als het donkerder en gevaarlijker wordt. Bied wapens en gereedschap aan. Bunker neer tijdens de avond of breng het gevecht rechtstreeks naar de vijand.

Verdedig jezelf tegen een clan van genetisch gemuteerde vijanden met overtuigingen, families, moraal en die er bijna menselijk uitzien. En gebruik stealth om vijanden te ontwijken of schakel ze direct in met ruwe wapens die zijn gemaakt van stokken en stenen.

Ondanks dat ej het al moeilijk genoeg hebt met in leven te blijven, blijft je belangrijkste missie je ontvoerde zoon, Timmy, te vinden op het eiland.

Ervaar de spanning

The Forest is een meeslepende game dat werd geloofd door vele critici en spelers. Ervaar de spanning, angst en avontuur dat het eiland met zich mee brengt nu zelf. En veel geluk…