The Fidelio Incident CD Key code kopen

Spannend!

Het begint met een vliegtuigongeluk over IJsland. Je speelt als overlevende Stanley en moet het uitgestrooide wrak van het vliegtuig doorzoeken op zoek naar Stanley’s vrouw, Leonore. Ze leeft nog, en hoewel je niet kunt praten, kan ze met je praten via een beschadigde radio. Terwijl je de berg oprijdt naar de zwarte rook aan de top, vraagt ​​Leonore je om de pagina’s van haar dagboek te vinden om je ware identiteit te verbergen voordat hulpverleners arriveren. En zo ontvouwt zich het mysterie, pagina voor pagina, terwijl je de bevroren wildernis doorkruist.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Fidelio Incident tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Fidelio Incident op Keysforgames.nl