THE FALL PART 2 UNBOUND CD Key code kopen

The Fall Part 2 Unbound: het spel

In dit tweede spel uit de reeks ben je een robot en werd je bewust geïnfecteerd met een virtuele fout die je systeem ontregelt. De bedoeling is jezelf te redden, terug correct te programmeren en je vijanden te verslaan met alles wat binnen je mogelijkheden ligt.

Varia

The Fall Part 2 Unbound is het tweede spel in de The Fall spellen-reeks. Het spel werd uitgegeven in februari 2017 en werd ontwikkeld door gameontwikkelaar Over The Moon. Het spel werd uitgebracht met een Engelse, Duitse, Franse Italiaanse en Spaanse interface. en behoort tot de categorie van de actie-avonturengames.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download THE FALL PART 2 UNBOUND tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel THE FALL PART 2 UNBOUND op Keysforgames.nl