The End is Nigh CD Key code kopen

The End is Nigh is een spel dat werd ontwikkeld door Edmund McMillen en Tyler Glaiel. Het spel is een adventure-platformer (dat is een genre computerspellen) en het speelt zich af in de toekomst. Na het einde van de wereld is één van de weinige dingen die de apocalyps hebben overleefd Ash, een dierachtig wezen. Doorheen het spel volgt men Ash en ziet hoe de wereld langzaamaan verging. Hoe Ash eronder leed. Ash heeft stressniveaus die hem in de weg staan van zodra hij tussen rottende wezens terecht komt. De speler gebruikt Ash in het spel om videogamepatronen en tumoren te verzamelen op de weg naar een betere toekomst.

Varia

Het spel werd gelanceerd op 12 juli 2017 en kreeg veel positieve reacties. Het is verkrijgbaar via gameplatform Steam. De game heeft enkel een Engelstalige interface en kan dus niet in het Nederlands worden gespeeld. Het spel stelt technisch niet zo’n hoge eisen hoewel toch wordt aanbevolen een 4GB RAM-geheugen en ten minste een Windows-10 versie te gebruiken. Toch kan het spel evengoed draaien op Windows 7 en alles daarboven en volstaat 2GB RAM-geheugen. Wel moet er zeker 500 GB vrij geheugen op de computer zijn om het spel te kunnen installeren. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel speelplezier.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The End is Nigh tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The End is Nigh op Keysforgames.nl