The Elder Scrolls Online Key Kopen. The Elder Scrolls Online Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Elder Scrolls Online

Vergelijk prijzen en koop The Elder Scrolls Online key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Elder Scrolls Online rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Elder Scrolls Online is een MMORPG en onderdeel van de bekende The Elder Scrolls reeks. Het spel kwam uit op 4 april 2014 op PC en iets meer dan een jaar later op Playstation en Xbox. Het spel is gepubliceerd door Bethesda Softworks.

Creëer je eigen karakter

Zoals iedere Elder Scrolls game start ook The Elder Scrolls Online met het maken van een eigen karakter. Dit is gelijk zeer bepalend voor het verloop van de game. Je kunt kiezen uit verschillende klassen. Ook moet er in het begin een factie en een ras worden gekozen. Iedere combinatie pakt weer anders uit en geen enkel personage is dus hetzelfde.

Ga op avontuur en ontdek Tamriel

The Elder Scrolls games zijn altijd erg gericht op storyline. Ook in de online versie van de reeks speelt storyline een grote rol. Ondanks dat er een storyline is die spelers kunnen volgen, hebben spelers ook veel vrijheid. Je kunt zelf op avontuur gaan en de wereld van Tamriel ontdekken. Verzamel nieuwe objecten en wapens om je karakter nog beter te maken. Het spel is vooral niet-lineair, dat wil zeggen dat er geen vooropgezette lijn is die een speler moet volgen. Je wordt volledig vrijgelaten in wat je wilt doen. Je kunt er zelf voor kiezen om quests te gaan doen of om de wereld te ontdekken.

Speel alleen of met vrienden

The Elder Scrolls Online is, zoals de titel al aangeeft, alleen online te spelen. Dit wil echter niet zeggen dat je per se andere spelers nodig hebt om het spel te kunnen spelen. Je kunt ervoor kiezen om alleen op avontuur te gaan of een groep vrienden te zoeken en vervolgens samen het avontuur tegemoet te treden.

Het verhaal gaat verder

In The Elder Scrolls games draait alles met name om de wereld en de lore die daarbij hoort. Daarom keren een hoop concepten uit oudere versies terug. Denk daarbij aan de DLC Dark Brotherhood. De Dark Brotherhood kwam ook in oudere The Elder Scrolls games al voor. Maar ook de wereld, Tamriel, is altijd al het toneel geweest van alle Elder Scrolls. Wel is er in iedere game een ander deel van de wereld te zien, maar met dezelfde monsters en wezens.

DLC’s

Er zijn verschillende DLC’s. Iedere DLC voegt weer nieuwe gameplay toe aan het spel. Sommige DLC’s voegen ook nieuwe delen van Tamriel toe, waardoor er nog meer te ontdekken valt. Met DLC’s worden er steeds enkele uren extra content toegevoegd, vaak in de vorm van quests. Deze zijn volledig optioneel en zullen het hoofdverhaal niet veranderen.