The Elder Scrolls Online Morrowind Key Kopen. The Elder Scrolls Online Morrowind Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Elder Scrolls Online Morrowind

Vergelijk prijzen en koop The Elder Scrolls Online Morrowind key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Elder Scrolls Online Morrowind rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Elder Scrolls Online: Morrowind

Morrowind is een uitbreiding voor de game The Elder Scrolls online. Het is ontwikkelt door Zenimax Online Studios en in mei 2017 uitgegeven door Bethesda Softworks. Het is een massively multiplayer online role-playing game(MMORP)waarbij de spelers online tegelijk de game spelen. Hierdoor heeft de interactie tussen de spelers een belangrijke rol.
Het verhaal draait om de verdwenen krachten van de god Vivec. Het is aan de spelers om dit raadsel op te lossen. Zoals bekend bij de Elder Scrolls serie zijn ernaast nog vele losse verhaallijnen om te onderzoeken en te beleven. Naast de spelers zit de wereld van Morrowind vol met computergestuurde non playing karakters. Ze geven de gamewereld een levend karakter door hun activiteiten en conversaties.

Vrijheid van spelen op een adembenemend eiland

The Elder Scrolls Online Morrowind speelt zich af op het vulkanische eiland Vvardenfell, het thuisland van het ras de Dark Elves. De speler heeft een complete vrijheid om het eiland te onderzoeken en kiest zelf welke route hij zal nemen. Het speelveld is zeer afwisselend. Vulkanische gebieden en grotten zijn afgewisseld met liefelijke groene heuvellandschappen, gigantische paddenstoelen en ondergrondse elventombes. Ook de bekende dwemer-ruïnes zijn volop aanwezig.

Kies aan het begin een spelklasse naar keuze met hun eigen unieke vaardigheden zoals de Njord, Orc, Elf of Redguard. Nieuw in de spelreeks is de toevoeging van een geheel nieuwe klasse, de Warden. Ze hebben de beschikking over enkele unieke vaardigheden zoals het vermogen zichzelf te genezen, het inroepen van dieren als hulp tijdens gevechten en de mogelijkheid om zichzelf te transformeren tot een bijna onverwoestbare tank van ijs.
Naast samenwerken met andere spelers is er de mogelijkheid om als lone wolf het spel te spelen. Het maakt de uitdaging groter om het einddoel te bereiken. Ook hier is de vrijheid van keuze een belangrijk element van de game.