The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC Key Kopen. The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-12-2023 voor een The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC sleutel in Nederland is € 19.99

The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC is een populaire MMORPG video game ontwikkeld door ZeniMax Online en geproduceerd door Bethesda Softworks. Het spel is onderdeel van The Elder Scrolls serie en is de eerste multiplayer versie.

In het spel zijn spelers vrij om de virtuele wereld te verkennen en kunnen ontelbaar veel verschillende avonturen beleven. Spelers kunnen quests doen, random personages en situaties tegenkomen en de strijd aangaan met verschillende vijanden. Naar mate spelers verder komen in het spel, kunnen ze hun skills verbeteren en nieuwe wapens vrijspelen. Een speler kan alleen spelen, of in een groep.

De draken zijn terug

In de verhaallijn van The Elder Scrolls Online Elsweyr DLC zijn de dragen onverwacht teruggekeerd naar Elsweyr en veranderen de stad in een zwartgeblakerde ruine. Het doel van de speler is om te achterhalen wat het duistere doel is achter deze verwoesting van de stad en de verwoesting van het vaderland van de Khajiiti tegen te gaan. De speler heeft goede skills en coördinatie nodig om de draken te verslaan, en krijgt beloningen als dit lukt. Ook kan een speler gebruik maken van nieuwe bondgenoten en wapens om de draken te verslaan.

Verken een fascinerende wereld

Verken de savannes en ravijnen van Elsweyr, het wilde en ongetemde land van de Khajiiti en ontdek de mensen en de cultuur van de wereld via persoonlijke quests. De fascinerende omgeving gevuld met kleurrijke characters en verhaallijnen maken Elsweyr uniek. De speler kan de hoofdstad Rimmen verkennen of rondtrekken door de woestijnachtige buitengebieden en ruïnes.

Gebruik de dood als een wapen

Spelers kunnen de zwarte kunsten leren en necromancer worden. Ze kunnen controle over het leven en de dood krijgen door de undead te beheersen. Dit element brengt een nieuwe tactiek in het spel, waardoor spelers gebruik kunnen maken van de doden van Tamriel om sterker te worden en om vijanden te verslaan. Het spel geeft drie nieuwe skills om als speler te leren. Spelers kunnen hun vijanden verwoesten met elementaire spells, hun lichaam versterken en zichzelf en anderen beschermen met magie van de dood.