The Elder Scrolls 6 CD Key code kopen

Over dit spel

Daar is hij dan, zeven jaar na Skyrim, het langverwachte vervolg. The Elder Scrolls VI is het nieuwste deel in de razendpopulaire reeks actie-RPPG’s The Elder Scrolls.

Het zesde deel wordt opnieuw ontwikkeld onder leiding van de getalenteerde Todd Howard en zal dus net zoals Skyrim een innovatieve mix van role-playing en actie in de ongelofelijk uitgebreide wereld van Tamriel brengen.

The Elder Scrolls VI wordt ontwikkeld door Bethesda software, onder andere bekend van Fallout 3 en 4.

Een Sneetje onversneden RPG hemel!

The Elder Scrolls VI zal zich afspelen in één provincie van de fictieve wereld van Tamriel. De hele provincie ligt open voor jou om met je personage te verkennen. Van bossen tot moerassen, van bergtoppen tot graftombes.

Aan het begin van het spel kies je zelf enkele pparameters voor je personage. Ben je een man of een vrouw? Welk ras ben je? Je kan kiezen uit tien verschillende rassen, van drie soorten Dwergen tot drie soorten Elfen of gewoon een soort mens. Maar je kan ook een hagedis zijn of een katachtige! Elk ras heeft zo zijn voordelen. De katachtige Khajiit is van nature goed in sluipen en stelen. De Elfen zijn dan weer beter in vershillende soorten magie.

Nadat je je personage gemaakt hebt, begint het avontuur. Je ontdekt afgelegen dorpjes en leert de geschiedenis van het land. Je vindt werk als magiër, of als krijger. Wordt lid van de Thieves Guild of wordt huurmoordenaar in een geheimzinnige orde assassins…
En dan hebben we de Main Storyline nog niet eens aangeroerd!

The Elder Scrolls games bieden keer op keer genoeg content om jaren zoet te zijn en The Elder Scrolls VI is geen uitzondering.