The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos Key Kopen. The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos

Vergelijk prijzen en koop The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Dungeon Of Naheulbeuk The Amulet Of Chaos rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos is een avontuurlijke vechtgame waarin een team onhandige helden het opneemt tegen de legers van het kwaad. Het spel is ontwikkeld door Artefacts Studio en uitgebracht door Dear Villagers.

De helden van dit verhaal kibbelen, praten en lachen er op los terwijl ze kerkers vol vijanden verkennen. Elk teamlid beschikt over unieke vaardigheden en wapens om te gebruiken. Er zijn meer dan honderd verschillende vijanden om te bestrijden. De eindbazen zijn pittig en kun je enkel verslaan door slim na te denken. De goblins hebben de kerker erg knap ingericht en heeft zelf een schaatsbaan. De bizarre omgeving vormt de basis voor erg komische gesprekken tussen de helden.