The Dishwasher Vampire Smile CD Key code kopen

The Dishwasher: Vampire Smile is de opvolger van Dead Samurai die in 2009 uit werd gebracht, het is een 2D handgetekend platformspel vol actie. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Ska Studio’s. De release van The Dishwasher: Vampire Smile vond plaats op 12 mei 2017.

In het vervolg van de Dead Samurai zijn er nog drie punten over. Begeef je op een door bloed doordrenkte zoektocht en strijd tegen de corrupte leiders van de samenleving: de bankier, de generaal en de rechter. In het spel speel je als Yuki, een machinaal bewapende gevangene, of als The Dishwasher, een medogeloze gereanimeerde samurai.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Dishwasher Vampire Smile tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Dishwasher Vampire Smile op Keysforgames.nl