The Day Before Key Kopen. The Day Before Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Day Before key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Day Before rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-03-2023 voor een The Day Before sleutel in Nederland is € 40.49

The Day Before is een survival game ontwikkeld door Fntastic, een onafhankelijke Russische studio. De opzet van de game is dat spelers zich in een post-apocalyptische wereld bevinden, waar ze moeten overleven door middel van jagen, verzamelen van grondstoffen en het bouwen van onderkomens. Ze moeten daarbij opletten voor mensen die geïnfecteerd raakten door een dodelijk virus en bereid zijn om te doden voor voedsel of wapens.

Wat The Day Before speciaal maakt, is de realistische en gedetailleerde wereld die de spelers betreden. Er is een uitgebreid dag- en nachtsysteem, waarbij spelers rekening moeten houden met de veranderende weersomstandigheden en de effecten die dit heeft op hun overleving. De AI van de wezens in de game is ook zeer gedetailleerd, waardoor spelers voldoende aandacht moeten besteden aan hun gedrag en patroon om succesvol te jagen.

Crafting systeem

Daarnaast biedt The Day Before ook een uitgebreid crafting systeem, waarmee spelers hun eigen wapens, uitrusting en onderkomens kunnen maken. Dit maakt de game zeer aantrekkelijk voor iedereen die houdt van de uitdaging om te overleven in een wereld die bijzonder accuraat vormgegeven is. Spelers wanen zich op verschillende momenten alsof ze zelf in een wereld leven waarin virussen en geweld op ieder moment tot de dood kunnen leiden.

Een andere opmerkelijke feature van The Day Before is de multiplayer optie, waarmee spelers samen kunnen werken of concurreren om te overleven in de post-apocalyptische wereld. Dit maakt de game nog spannender en uitdagender. De afwisseling met de verhalende modus, zorgt er bovendien voor dat het spel niet snel verveelt.

Uitdaging

In samenvatting, The Day Before is een realistische en uitdagende survival game ontwikkeld door Fntastic, met een gedetailleerde wereld, realistische AI, een uitgebreid crafting systeem en multiplayer opties. Het is een aanrader voor spelers die houden van een uitdaging en die willen ervaren hoe het is om te overleven in een post-apocalyptische wereld.