The Darkside Detective A Fumble in the Dark Key Kopen. The Darkside Detective A Fumble in the Dark Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Darkside Detective A Fumble in the Dark

Vergelijk prijzen en koop The Darkside Detective A Fumble in the Dark key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Darkside Detective A Fumble in the Dark rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Darkside Detective: A Fumble in the Dark is een klassiek Indie point-and-click-avonturenspel, ontwikkelt door Spooky Doorway en uitgegeven door Akupara Games.

A Fumble in the Dark is een geheel nieuwe verzameling van paranormale gevallen, waarbij je rechercheur McQueen en zijn partner Officer Dooley volgt in hun avontuur vol met vreemde en bovennatuurlijke zaken, met net zoveel gelach en vreemde gebeurtenissen als zijn voorganger. Elke episode is net zo goed geschreven als voorheen, samen met een flink aantal verrassende wendingen en een overvloed aan heerlijk vreemde personages.

Deze game is een waardig vervolg op het eerste deel dat fans die van het origineel hielden zeker zal plezieren. De diversiteit en gekke geintjes in overvloed, met de bekende prachtige pixelart-stijl die alles omvat maakt dit een game die je zeker gespeeld moet hebben!