The Dark Pictures Anthology Little Hope Key Kopen. The Dark Pictures Anthology Little Hope Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Dark Pictures Anthology Little Hope

Vergelijk prijzen en koop The Dark Pictures Anthology Little Hope key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Dark Pictures Anthology Little Hope rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De Dark Pictures Anthology behoort tot een serie van superintense horrorgames. Het is ontwikkeld door Supermassive Games. Vier studenten en hun leraar zijn gestrand in het verlaten stadje Little Hope. Het stadje wordt plotseling ingesloten door een ondoordringbare mist. Er is geen ontsnappen aan. Of wel? Wanhopig proberen ze te ontsnappen, maar ze worden getergd door angstaanjagende visioenen uit het verleden. Ze moeten de reden achterhalen waarom deze verschijnselen steeds gebeuren. Zonder er achter te komen wat die reden is, kunnen ze niets beginnen en lopen ze het gevaar dat hun zielen meegesleurd worden naar de hel.

De groep moet doodsangsten uitstaan door de verschrikkingen uit het verleden. De visioenen zijn gebaseerd op de heksenvervolging in de 17e eeuw. Er moet afgerekend worden met de vreselijke verschijningen die de groep blijven achtervolgen door de mist. Je speelt deze game online met een vriend of offline met maximaal 5 vrienden. Het verhaal varieert enorm op basis van beslissingen die jij neemt.