The Council CD Key code kopen

The Council is een gewelddadige, RPG video game waarbij de keuzes die je maakt je ervaring in het spel drastisch veranderd. The Council is gemaakt door Big Bad Wolf en is gepubliceerd door Focus Home Interactive. Ervaar een avontuurlijk verhaal waarbij je keuzes en karaktergroei er echt toe doen. Als lid van een geheim genootschap uit 1793 beleef je een verhaal over intriges en manipulatie op jacht naar je vermiste moeder.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Council tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Council op Keysforgames.nl