The Complex Key Kopen. The Complex Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Complex

Vergelijk prijzen en koop The Complex key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Complex rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Complex is een avontuurlijke thriller video game waarin de keuzes die je maakt van groot belang zijn. De game is gemaakt door Wales Interactive, Good Gate Media en Little Jade Productions.

Nadat er een grote biologische aanval heeft plaatsgevonden in Londen, zitten twee wetenschappers in een dicht laboratorium waar er een beperkt aantal zuurstof beschikbaar is. Je acties die volgen zullen bepalen welk speleinde jij te zien gaat krijgen. Tijdens het spel zul je te maken krijgen met meerdere personages en jouw keuzes zijn de bepalende factor of je de relatie tussen personen versterkt of verslecht. Overleef jij deze spannende thriller?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Complex tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Complex op Keysforgames.nl