The Coma Recut CD Key code kopen

The Coma: Recut is een avontuurlijk verhaal gedreven horrorspel waarin je opgesloten zit in een schoolgebouw. Het spel is ontwikkeld door Devespresso Games en is uitgegeven door Digerati Distribution. De release van The Coma: Recut vond plaats op 22 september 2017.

In het spel speel je als Youngho, een koreaanse middelbare scholier. Tijdens een examen ben je per ongeluk in slaap gevallen waar door je nu opgesloten zit in het enorme schoolgebouw. Je bent niet de enige die in de nacht de gangen van het gebouw bewandeld. Onderzoek het gebouw, maar pas op voor de psychotische moordenaar die mogelijk jouw pad kruist.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Coma Recut tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Coma Recut op Keysforgames.nl