The Chemist Key Kopen. The Chemist Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Chemist key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Chemist rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2023 voor een The Chemist sleutel in Nederland is € 6.65

The Chemist is een leuk simulatie spel voor Windows PC dat is ontwikkeld door tensixfour Digital en gepubliceerd werd door Indie DB.

In The Chemist neem je de controle over een duistere chemicus die chemicaliën in zijn appartement mengt en ze voor veel geld aan bedrijven verkoopt. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er bestaan heel wat fijne kneepjes om te leren een succesvolle (en winstgevende) chemicus te worden. De basis van het spel is om chemicaliën te mengen binnen de juiste percentages en ervoor te zorgen dat deze chemicaliën ook de vereiste eigenschap bevatten voor de donkere kant van chemie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Chemist tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Chemist op Keysforgames.nl