The Blind Prophet CD Key code kopen

Strijd tegen de blinde profeet!

The Blind Prophet is een ontzettend spannend spel met een zeer heftig horrortintje! Niet zo gek dat het spel echt duivels om te spelen is, dit maakt het wel spannend overigens. In dit spel draait het allemaal om de duivel die lang geleden uit de hemel werd geschopt. Het hoofdpersonage is Bartholomeus, deze apostel neemt het op tegen de meest gruwelijke demonen. Het spel werd in februari uitgebracht door ARS Goetia en kan worden gespeeld op Windows, Linux, Mac OS, Nintendo Switch, Xbox One of PlayStation 4.

Duivelse krachten

Bezeten mensen kiezen partij voor duivelse krachten in dit spel. Dit spel beschikt over veel verschillende onderdelen en personages. Het is belangrijk om het bloedspoor te volgen om zo het spel te volbrengen. Dit spel is zeker niet afgezaagd maar juist leuk om te spelen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Blind Prophet tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Blind Prophet op Keysforgames.nl