The Blackout Club CD Key code kopen

The Blackout Club is een horrorspel voor de eerste persoon, gecentreerd rond een groep jeugdvrienden die een geheim onder de huid van hun stadje onderzoeken.

Er is geweld in het spel waarbij spelers of vijanden kalmeringspijltjes of elektrische stunguns op een ander mens kunnen gebruiken. Hoewel er geen buitensporig geweld is in dit spel, zijn er scènes met bloed en bewijs van misdaden zoals ontvoering en moord. Opgemerkt moet worden dat de speler personages en hun bondgenoten tieners zijn. Het is niet toegestaan om een andere tiener te verwonden of pijn te doen, maar de game verbeeldt tieners in gevaarsituaties.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Blackout Club tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Blackout Club op Keysforgames.nl