The Binding of Isaac Afterbirth Plus CD Key code kopen

The Binding of Isaac: Afterbirth+ is avontuurlijk actiespel en is een uitbreiding van het spel The Binding Of Isaac: Rebirth. Het spel is ontwikkeld door Nicalis, Inc in samenwerking met Edmund McMillen en is uitgegeven door nicalis, Inc. De release van The Binding of Isaac: Afterbirth+ vond plaats op 3 januari 2017.

Wanneer Isaac’s moeder de stem van God hoort zal er een offer gebracht moeten worden om haar geloof te bewijzen. In het spel kan Isaac veranderen van vorm door middel van bijzondere schatten die spelers in het spel kunnen vinden. Deze mysterieuze krachten helpen hem bij de weg naar veiligheid, het ontdekken van geheimen en het vechten tegen bizarre wezens.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 2017 VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.