The Battle of Polytopia Key Kopen. The Battle of Polytopia Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Battle of Polytopia

Vergelijk prijzen en koop The Battle of Polytopia key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Battle of Polytopia rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Battle of Polytopia is een turn-based strategiespel ontwikkeld door Midjiwan AB, momenteel beschikbaar op pc via Steam en op mobiele apparaten. Op het eerste gezicht ziet The Battle of Polytopia eruit als een leuk cartoonachtig spel met blokkerige personages en omgevingen. In feite is de hele wereld waarop je speelt één groot vierkant.

Maar hoe goed is The Battle of Polytopia? Nou, je krijgt vrij snel een mening te vormen, want de game gooit je meteen in een wedstrijd. Nadat je hebt geknoeid met de instapmechanismen van de game, krijg je een lijst met stammen met elk iets unieks om je een voordeel te geven, zodat je de game gemakkelijker of moeilijker voor jezelf kunt maken, afhankelijk van wat je kiest. Na stamselectie kun je vervolgens het aantal tegenstanders kiezen dat je tegenkomt en de moeilijkheidsgraad. Nu kun je eindelijk de wereld in worden gegooid met je enige stad en soldaat. In het begin heb je niets en moet je je middelen verstandig gebruiken om je stam vooruit te helpen.