The Bards Tale Trilogy CD Key code kopen

The Bard’s Tale Trilogy is een remake van de jaren 80 RPG games. Drie spellen die je terugvoeren naar nostalgische gevechten, epische eindbazen en grote kerkers. Als je de reeks koopt, begin je met deel een. De overige delen worden dan gratis toegevoegt aan je collectie zodra ze uitkomen. Voor het eerst kan je in de reeks kiezen tussen en mannelijke en vrouwelijke held, een update in je inventaris en de automatische kaart functie. Natuurlijk is het spel helemaal geremastered zodat je je geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteit en controls. The Bards Tale Trilogy is op 14 augustus verschenen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Bards Tale Trilogy tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Bards Tale Trilogy op Keysforgames.nl