The Bard’s Tale 4 Director’s Cut CD Key code kopen

The Bard’s tale IV: Barrows Deep is een door inXile Entertainment ontwikkelde en uitgegeven RPG. Het spel is uitgebracht met de taalondersteuningen: Engels, Pools, Frans, Duits, Russisch en Spaans (Spanje). The Bard’s Tale IV: Barrows Deep is de triomfantelijke terugkeer van een van de meest iconische RPG-series aller tijden. Duik in een tactisch rijk vechtsysteem dat creativiteit beloont, puzzels oplost om schatten en voordelen te behalen en een prachtig bewerkte wereld ontdekt.

De keuze is aan jouw

Bepaal de manier waarop je speelt, met behulp van schuifregelaars bij tal van opties, zoals opslaan (inclusief ‘overal opslaan’), de minikaart, markeringspunten en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een hardcore uitdaging, een lichtere ervaring of iets daar tussenin, de keuze is aan jou. Creëer de held die je wilt zijn, speel als Bard, Fighter, Practitioner en Rogue, elk met 60-70 vaardigheden en ontgrendel samen 21 unieke klassen. Bouw een reeks personages om van elke playthrough een unieke ervaring te maken. Creëer je groep, op jouw manier, begin je groep met een enkel personage, rekruteer of creëer nieuwe helden om je gelederen te versterken. Bouw een groep welke bij je speelstijl past!

Een avontuur om elke hoek

Een avontuur om elke hoek, verken steden vol speurders, vecht je een weg door donkere en dodelijke kerkers en navigeer door prachtige glooiende heuvels, dichte bossen en ijzige woestenijen. Wees het Kwaad te slim af, vecht tegen je vijanden in dynamische, intuïtieve turn-based tactische gevechten die slim denken belonen. Gebruik superieure strategieën, doordachte positionering en dodelijke combo’s om je vijanden neer te halen! Ontgrendel de geheimen van het verleden, ontrafel uitdagende mysteries. Als je vijanden je niet begrijpen, kunnen de sluwe raadsels en gevaarlijke vallen dat wel. The Blade’s Tale, het gevoel van ontdekking en mysterie houdt niet op bij de omgeving. Verkrijg oude Elvenwapens die geheimen bevatten die je moet ontdekken door ze zorgvuldig te onderzoeken.