The Ascent Key Kopen. The Ascent Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Ascent

Vergelijk prijzen en koop The Ascent key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Ascent rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Ascent is een actie shooter RPG, die zich afspeelt in een cyberpunk wereld. De game is gemaakt door Neon Giant, en uitgegeven door Curve Digital. Je kunt de game alleen spelen, maar ook samen met maximaal drie andere personen via coöp. Je kunt het uiterlijk, de vaardigheden, en de capaciteiten van jouw karakter volledige aanpassen, zodat deze matched met jouw speelstijl.

Het verhaal van the Ascent

In the Ascent kom je terecht in een wereld genaamd Veles. De metropool is in handen van het onafhankelijke bedrijf “The Ascent Group-arcologie”. De metropool strekt zich hoog in de lucht uit, en wordt bezocht door wezens uit de gehele melkweg. In de game ben je werknemer die slaaf is geworden van het bedrijf, die ook alle andere mensen in het district tot zijn bezit heeft genomen.

Tijdens één van je routine klussen met jouw cyberdeck, wordt je gevangen in een draaikolk van rampzalige gebeurtenissen. The Ascent Group moet om onbekende redenen zijn deuren sluiten, en dit heeft grote gevolgen. Alle geautomatiseerde beveiligingssystemen slaan namelijk op hol, dit is een gigantische ramp voor het district. Het voortbestaan wordt bedreigd, rivaliseerde bedrijven liggen op de loer om het stokje over te nemen. Maar ook criminele organisaties proberen er in te duiken, en hun zwarte handel van lichaamsaanpassingen aan te prijzen. Het is jouw opdracht om jezelf te bewapenen tegen het kwaad, en de reden te vinden achter de sluiting van The Ascent Group.

Indrukkende vijanden in een prachtige wereld

Tijdens het spelen kom je in aanraking met indrukkende vijanden, waar jij echt je best zal moeten doen om deze te verslaan. Alleen of samen met je vrienden kom je in een prachtige wereld terecht, die zeker indruk zal achterlaten. De game beschikt over prachtige graphics, en effecten.