The Artful Escape Key Kopen. The Artful Escape Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Artful Escape

Vergelijk prijzen en koop The Artful Escape key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Artful Escape rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

In The Artful Escape speel jij het personage van Francis Videtti. Hij worstelt aan de vooravond van zijn eerste muzikale liveoptreden met de erfenis van een oude volkslegende en de buitenaardse omzwervingen van zijn eigen verbeelding.

Doordat Francis aan de muzikale erfenis van zijn oom wil ontsnappen neemt hij een drastisch besluit. Het gitaarwonderkind in de tienerleeftijd begint aan een psychedelische reis om inspiratie te zoeken voor zijn toneelpersonage. Hij gaat op zoek naar wie hij niet is in een avontuur vol gestolen operahuizen, melodieuze buitenaardse landschappen en andere onmogelijke dingen.

Dit indie spel behoort tot de actie en avonturen genre, en die zal je ook zeker in de vorm van het verhaal van Francis Videtti ervaren. Verder zijn er veel gerenommeerde stemacteurs in dit spel te vinden zoals Michael Johnston, Caroline Kinley, Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong en Carl Weathers. Zo dompel jij jezelf nog meer onder in het spel.