Temtem Key Kopen. Temtem Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Temtem

Vergelijk prijzen en koop Temtem key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Temtem rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Temtem is een avonturenspel. Het spel is uitgegeven door Humble Bundle en ontwikkeld door Crema. De game is een mix tussen avontuur, indie en rollenspel. Het spel is speciaal geschikt om met meerdere spelers te spelen. Tevens is het spel te spelen via de remote player op mobiele telefoons en tablets.

Het verhaal

Waan je in een spectaculaire veelzijdige wereld waar kinderen graag een Tem-Temmer willen worden. Kinderen die nieuwe soorten Temtem wezens ontdekken op een airbone-eilanden. Op deze eilanden leven Temtems en mensen gezellig bij elkaar in harmonie. In het rollenspel verzamel je Temtems door ze te vangen. Je vecht daarnaast tegen de Belsoto Clan die in de weg staan. Je bent een echte Temtemmer als je over de eilanden kan heersen en de macht in handen hebt en de Clan met zijn dwarsbomende complot kunt verslaan. Ook kun je vechten tegen andere Tem-Temmers en reizen met indrukwekkende luchtschepen waarbij je speciaal opzoek gaat naar Temtem door alle eilanden te verkennen.

Bij de Co-op Adventure modus komen alle Tem-Temmers bij elkaar om het tegen elkaar op te nemen. Je kunt hier samen met je vrienden alle krachten toepassen die nodig zijn om samen te winnen. Daarnaast kun je dingen kopen zoals een eigen huis en deze bouwen naar eigen wens. Ook kun je personages helemaal op pimpen en aanpassen aan de look die jij zelf wenst voor jouw personage. Het leuke is dat het spel zich helemaal uitbreid. Er worden nieuwe elementen, cosmetica, nieuwe routes en uitdagingen aan het spel toegevoegd. Zo gaat het spel nooit vervelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over downloads en besturingssystemen kun je kijken op: https://store.steampowered.com/app/745920/Temtem/. Vereiste besturingssystemen zijn Windows 10 met minimaal een 64 bits processor. Daarbij is de Nvidia GT 650M als grafische kaart aanbevolen om het spel zo soepel mogelijk op een pc te kunnen spelen. Talen als onder andere Engels, Frans, Duits en Spaans worden ondersteund. Maar ook Japans, Chinees en Koreaans.