Tell Me Why Key Kopen. Tell Me Why Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tell Me Why

Vergelijk prijzen en koop Tell Me Why key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tell Me Why rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tell Me Why is een verhaalgedreven avonturengame waarin een tweeling naar Alaska trekt om hun ouderlijke huis te verkopen. Het spel is ontwikkeld door DONTNOD Entertainment en wordt uitgebracht door Xbox Game Studios.

Tyler en Alyson hebben een supernatuurlijke band. Die gebruiken ze om hun jeugd te herbeleven. Al snel blijkt dat hun kindertijd niet zonder slag of stoot is verlopen en dus gaan ze op onderzoek uit. Wat is er echt gebeurd en hoe zal het verleden je toekomst bepalen? Als speler zul je erg veel keuzes moeten maken. Je antwoorden zullen grote gevolgen hebben voor het verhaal. Welk pad kies jij?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tell Me Why tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tell Me Why op Keysforgames.nl