Teardown Key Kopen. Teardown Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Teardown key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Teardown rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een Teardown sleutel in Nederland is € 7.99

Teardown is een game ontwikkeld en uitgebracht door Tuxedo labs. Het is een superspannend spel waarbij jij de touwtjes volledig in handen hebt om een complete ravage aan te richten. Bereid de perfecte overval voor in deze gesimuleerde en volledig vernietigbare 3D wereld. Via je info scherm zie je de beveiliging van gebouwen en weet je wat je moet uitschakelen om de boel flink kapot te maken. Breek dwars door muren heen met zware voertuigen die je zelf hebt samengesteld. Moet je ineens een paar straten verderop zijn? Geen probleem. Wil je gewoon een paar straten overslaan? Beuk dan lekker dwars door gebouwen heen. Blaas onderweg alles wat in de weg staat op met explosieven via je eigengemaakte sluipweg binnendoor. Altijd handig!

Spannende opdrachten

Stapel objecten die je hebt gevonden op elkaar om zo hogerop te komen voor vernietiging van doelen die hoger liggen. Help je strijdgenoten door ze te voorzien van gereedschap om een uitkijktoren te herstellen. Gebruik de omgeving in je eigen voordeel op de meest creatieve manier die je kunt bedenken. Vernietiging kun je overal lekker botvieren om je doel te bereiken. Je speelt deze game als eerste persoon en geeft leiding aan bestormingen. Werk een realistische strategie uit om je opdracht te volbrengen. Je leeft in een open wereld die wacht op jouw vernietigende actie.

Ravage!

Elke missie van Teardown geeft je veel tijd om eerst een rustig rond te kijken. Normaal gesproken doe je dat met ongeveer 6 voertuigen. Je rijdt zo weg met een arsenaal aan upgradable tools, allemaal bedoeld om flinke ravage aan te richten. Dit is de droom van iedereen die lekker gewoon z’n eigen gang wil kunnen gaan met zelf bedachte techniek. En de simulaties van jouw sloopkunst worden zeer gedetailleerd weergegeven.

Op grote hoogte een gebouw binnendringen?

Wil je een kortere, snellere weg naar de tweede verdieping van een gebouw? Jawel hoor, mogelijkheden genoeg. Schiet gewoon eerst een gat in de muur en je hebt toegang. Of parkeer een vrachtwagen buiten het gebouw, leg wat balken tegen de muur aan en maak zo je eigen oprit naar de tweede verdieping. Hoe kun je nog meer omhoog komen? Dan laad je twee kleine boten op een grotere boot! Je pakt een kraan en stapelt ze zo op. Op die manier breid je je vernietigingskracht enorm uit om in de hoogte te kunnen toeslaan. Je vaart zo het havengebouw naar binnen met een torenflat aan rauwe power.