TARTARUS CD Key code kopen

 
TARTARUS is een fictief avontuurlijk sci-fi spel in singleplayer met als doel om in het jaar 2230 een schip te helpen in nood. Zelf werk je als zelfstandige kok, maar deze keer heeft de bemanning jouw hulp onmiddellijk nodig om in leven te blijven. Het schip krijgt geen enkel contact meer met de buitenwereld en lijkt neer te storten in Neptune, maar samen met elektriciteitsman Andrews zal je proberen om dit te voorkomen. Het klinkt zeer eenvoudig in de oren, maar er zitten vele geheimen verstopt in het spel waardoor het ingewikkelder is dan je eerst dacht. Help jij ze?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download TARTARUS tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel TARTARUS op Keysforgames.nl