Tank Mechanic Simulator Key Kopen. Tank Mechanic Simulator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tank Mechanic Simulator

Vergelijk prijzen en koop Tank Mechanic Simulator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tank Mechanic Simulator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tank Mechanic Simulator
Tank Mechanic Simulator is een simulator waarbij de speler vergeten tanks moet opsporen, repareren en renoveren, waarna ze een plaats krijgen in een museum. De game is ontwikkeld door DeGenerals en uitgegeven door PlayWay S.A.

In Tank Mechanic Simulator speel je de rol van de directeur van een tankmuseum. Zijn taak is het opsporen van verlaten en kapotte tanks en deze te vervoeren naar de eigen werkplaats. De tank zal geheel moeten worden opgeknapt en rijklaar worden gemaakt waarna ze een plaats krijgen in het eigen museum. Het is een eerbetoon aan tanks uit de Tweede Wereldoorlog, hun bemanning en plaats in de militaire geschiedenis.

De tanks moeten eerst gezocht worden. Door de vele jaren heen zijn ze begraven onder het zand, en slechts door het lezen van oude berichten krijgt de speler een idee in welk gebied de tank zich moet bevinden. Soms kunnen de bewoners van de streek extra informatie geven over de locatie van de tank. Start de zoektocht in een terreinwagen en volg de aanwijzingen. Eenmaal in het gebied aangekomen zal je met een metaaldetector de exacte spot ontdekken. Onderzoek de vindplaats en zorg ervoor dat de tank kan worden uitgegraven. Zorg voor vervoer en breng de tank naar de werkplaats.

In de werkplaats begint het renovatieproces. Maak de tank vrij van modder en vuil en onderzoek welke onderdelen ontbreken of toe zijn aan vervanging. Koop nieuwe onderdelen of kies ervoor om ze zelf te restaureren. Verwijder roestplekken en zandstraal de gehele tank. Breng een primer aan en geef de tank zijn definitieve gekleurde verflaag. De tank kan in zijn geheel worden gedemonteerd en weer in elkaar gezet. De speler krijgt hierdoor veel informatie over de specifieke tank en de gebruikte technieken.

Het resultaat is een gedetailleerde tank die met historische precisie in beeld worden gebracht. De speler zal een proefrit kunnen maken met de tank voordat deze een plaats krijgt in het museum. Het museum zal steeds meer gevuld zijn met tanks, wat nodig om bezoekers te trekken. Maak zelf informatieborden met specifieke informatie over de tank of start een tank regelmatig als extra attractie voor de bezoekers. Onderdeel van het spel is ook het bepalen van de entreeprijs, waardoor inkomsten worden vergaard die nodig zijn om nieuwe verlaten tanks te ontdekken en nieuwe onderdelen te kopen. De werkplaats kan worden voorzien van nieuw gereedschap waardoor de restauratie sneller en eenvoudiger zal verlopen.

Het spel is een uitgebreide simulatie en is te spelen op een eenvoudige PC. Het spel is voorzien van verschillende Amerikaanse, Duitse en Russische tanks. Een uitgebreide in-game help menu zal de speler helpen op ieder moment dat hij vast komt te zitten in zijn acties.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tank Mechanic Simulator tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tank Mechanic Simulator op Keysforgames.nl