Tales of the Neon Sea CD Key code kopen

In de nabije toekomst vertrouwen mensen en AI-robots op elkaar om te overleven ondanks groeiende spanningen. Onze protagonist, voorheen een veteraan politiedetective maar nu met pensioen na jaren van frustratie en ontgoocheling, brengt zijn dagen dronken door terwijl hij willekeurige banen aanvaardt als een privé-detective om de eindjes aan elkaar te knopen. Hij woont in de neon zee van een immense stad, zijn de verblindende kunstmatige lichten niet in staat om de schaduw van hebzucht en lust te verbergen die het op elk moment dreigt te overspoelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tales of the Neon Sea tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tales of the Neon Sea op Keysforgames.nl